SIKA
30405 Energy Slip On

Smarta slip-on arbetsskor i mikrofiber och textil – perfekt för vårdpersonal på till exempel sjukhus och inom läkemedelsindustrin. Den släta ovandelen i en kombination av mikrofiber och neoprenliknande textil gör skon mjuk, ger en vätskeavvisande effekt och är lätt att hålla ren. Hälkappan i neoprenliknande textil klarar utan problem att trampas ner, så att skon snabbt kan tas på och av – och på så sätt uppnås två funktioner i samma sko. Ovandelen, utan tydliga sömmar, klarar till och med avtorkning med etanol. Yttersulan består av den innovativa teknologin SIKA HexaGrip. Sulan är tillverkad av slitstarkt gummi, och sulmönstret består av många hexagoner som bidrar till 360° halksäkerhet och enkelt avleder vätska från sulan, så att skon står stadigare på underlaget inomhus. Mjuk mellansula av EVA-skum gör skon flexibel, lätt och särskilt stötabsorberande. Luftbubblor i både mellan- och yttersula, SIKA BubbleTech, säkerställer särskilt god stötabsorbering och skickar tillbaka energin från varje steg och ger tillräckligt med energi för hela arbetsdagen. Arbetsskorna är metallfria, PVC-fria och ESD-godkända.
reorder Skapa produktblad
arrow_downward Ladda ner produktbilder

O1,SR sr Oil and Gas Resistant ESD Approved Metal Free

Produktinformation

 
CE Norm EN ISO 20347:2022
Serie Energy
Yttersula En kombination av yttersula i gummi och mellansula i EVA-skum ger en slitstark, lätt, flexibel och särskilt stötabsorberande sko. Luftbubblor i både mellan- och yttersula, SIKA BubbleTech, skickar tillbaka energin från varje steg tillbaka och ger tillräckligt med energi för en hel arbetsdag.
Ovanläder Slät ovandel i en kombination av vattenavvisande mikrofiber och mjuk neoprenliknande textil som gör skon mjuk och lätt att hålla ren.
Innerfoder Svettabsorberande innerfoder i mesh som andas. Med extra mikrofiberförstärkning i hälen.
Inläggssula Svettabsorberande inläggssula i PU-skum med antistatiska egenskaper.
Särskilda egenskaper
  • Slip-on arbetsskor
  • Lättstädad mikrofiber
  • SIKA HexaGrip 360° halkmotstånd
  • SIKA BubbleTech
  • ESD-godkända
Branscher
  • Livsmedelsindustrin
  • Läkemedelsindustrin
  • Hotell, restaurang och catering
Kön Unisex
Vikt 0,3110 kg
Vikten gäller ½ par i storlek 42
Storlekar 35-48
Storleksguide

Vill du veta mer om ...

 

ESD-godkänd

Minskar statisk elektricitet
Läs mer