SIKA CLOUD

Comfort & Safety at new heights

Komfort och säkerhet är avgörande för om dina medarbetare kan prestera sitt allra bästa – under hela arbetsdagen. Med den senaste tekniken för stötdämpning, passform och halkfria sulor är SIKA Cloud det enkla valet inom certifierad säkerhet för livsmedelsindustrin.

Skons uppbyggnad

 

 

Certifierad säkerhet

SIKA Cloud är skapat av våra erfarna produktutvecklare med målet att ge maximal säkerhet till dig som arbetar i livsmedels- och läkemedelsindustrin. Cloud är certifierad enligt de senaste europeiska standarderna, EN ISO 30347:2022, och är därför det trygga valet när det kommer till säkerhet på arbetsplatsen.

SIKA Aerosol™ Foam

Upplev en ny standard för komfort. En nyhet är mellansulan som är tillverkad i ett material som kallas aerosolskum. Skummet är ett mycket lätt och luftigt material med goda stötdämpande egenskaper. Vid formningen av mellansulan pressas luft in i skummet innan det får sin slutliga form. Vi kallar denna teknik SIKA Aerosol™ Foam. En sula tillverkad med denna teknik gör skon så lätt, luftig och stötdämpande att det känns som att gå på moln. 

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta Sika Footwear om du vill veta mer om Sika Cloud, behöver rådgivning eller vill göra en beställning.

 


Sika Footwear A/S

HI-Park 301
DK-7400 Herning

+45 9721 1911
info@sikafootwear.dk

CVR: 83257717

Öppettider

Måndag till torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00