BRYNJE
905 Splash

Smart och lätt skyddssko certifierad enligt de nya standarderna från 2022. Ovandelen består av stickad polyester som andas, med detaljer i KPU för extra stabilitet och styrka. Den stickade ovandelen ger skon en flexibel passform och minskar spill i produktionen. ProNose av KPU, ett slitstarkt material, är godkänt enligt 2022-standarden och rekommenderas för arbete på knä. Halkhämmande yttersula i gummi som i kombination med en mjuk, stötabsorberande EVA-mellansula ger en bekväm och flexibel sko. Sulan består även av en gelänk som ger skon stabilitet, samt minskar vridningar och belastning på hälen. Sulan är grovmönstrad med breda spår som gör att jord och lera inte fastnar och att vatten leds bort effektivt, Det grova mönstret ger samtidigt ett bra grepp. Inläggssulan är stötabsorberande, mjuk, flexibel och andas. Sulan är bland annat tillverkad av upcyclat PU-skum, som är skumrester från tillverkningen av inläggningssulorna. ESD-godkänd och PVC-fri.
reorder Skapa produktblad
arrow_downward Ladda ner produktbilder

SR,S1PL sr alu fiber Oil and Gas Resistant Pro Nose ESD Approved

Produktinformation

 
CE Norm EN ISO 20345:2022
Serie 900
Yttersula Halkhämmande yttersula i gummi som i kombination med en mjuk, stötabsorberande EVA-mellansula ger en bekväm och flexibel sko.
Ovanläder Ovandel av stickad polyester som andas, med detaljer i KPU för extra stabilitet och styrka.
Innerfoder Absorberande innerfoder i mesh som andas. Med extra mikrofiberförstärkning i hälen.
Inläggssula Stötabsorberande, mjuk, flexibel inläggningssula som är tillverkad av bland annat upcyclat PU-skum, som är skumrester från annan tillverkning av inläggningssulor.
Särskilda egenskaper
  • Luftig ovandel
  • ESD- godkänd
  • KPU ProNose
Branscher
  • Bygg och hantverk
  • Transport och lager
  • Lätt industri
Kön Unisex
Vikt 0,486 kg
Vikten gäller ½ par i storlek 42
Storlekar 35-48
Storleksguide

Vill du veta mer om ...

 

ESD-godkänd

Minskar statisk elektricitet
Läs mer